Rólunk

A GU-FÉM Kft-t 2008-ban alapítottuk magántőkéből, családi vállalkozásként. Cégünk 100% magyar tulajdonú Magyarországon működő cég. A megmunkálás területén jelentős tapasztalatot szerzett vállalkozás, mely 3 fővel indult, mostanra 13 főre bővült a létszám.

1989-től hagyományos szerszámgépeken dolgoztam, majd 2008-ben megvásároltunk első CNC gépünket, mellyel már kis és közepes rendeléseket is ki tudtunk elégíteni. Fő profilunk a nagy pontosságú (precíziós) Fém-és Műanyag gépalkatrészek, célszerszámok, készülékek tervezése- és gyártása, egyedi kis-és közepes sorozatban.

Fő tevékenységünk Fém és műanyag megmunkálás, de mellette egy gumis műhely üzemel, ahol személy – teher gumiabroncsok forgalmazásával:-eladásával, készre szerelésével: centrírozás, javítás, szerelés foglalkozunk.

Megrendeléseink nagy részét a fent említett munkák teszik ki, de mellette vállalunk lakatos és gépkarbantartási (rendszeres,egyedi)feladatok végrehajtását is. A több mint 24 éves szakmai tapasztalat, az együttműködő partnereinkkel kialakított szakember gárda, valamint megbízható gépparkunk arra köteleznek bennünket, hogy az Önök megbízható partnerei legyünk. Örömmel vállalkozunk megrendelések teljesítésére az Önök igényei szerint, akár az elképzeléstől a megvalósított kész darabig.